Software

În urmă cu o lună vă scriam că Netflix testează în India un abonament mai ieftin dedicat smartphone-urilor şi tabletelor. Preţul din India era de 3.64 dolari / lună.

Testele au ajuns şi în România, astfel că unii utilizator pot vedea noul abonament Mobil la un tarif de 3.99 euro / lună. Pentru această sumă primiţi nelimitat filme şi seriale la rezoluţie standard ce pot fi vizionate doar pe un singur ecran. Prima luna este gratuită, iar utilizatorii pot face upgrade sau downgrade de abonament oricând.

Într-o declaraţie oficială, Netflix România ne transmite că „Întotdeauna suntem în căutare de metode prin care să oferim o experiență Netflix mai plăcută și mai accesibilă. Vom testa opțiuni diferite în anumite țări unde membrii vor putea, de exemplu, să urmărească Netflix pe mobil pentru un preț mai mic și să se aboneze pentru perioade mai scurte. Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste planuri în afara testelor.”

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.