Diverse

Netflix este cel mai mare serviciu de streaming on demand din Statele Unite ale Americii şi deţine la ora actuală cea mai mare bază de filme şi seriale actualizată în permanenţă.

La începutul acestui an Reed Hastings, CEO Netflix, a declarat că se doreşte expansiunea serviciului online în peste 200 de ţări, inclusiv pe continentul european. În acest moment Netflix este disponibil în ţările vestice, nordice şi baltice, însă dezvoltarea va continua şi în 2016 cu Europa Centrală şi de Est. Conform celor de la wall-street.ro este aproape sigură intrarea Netflix în România începând cu ianuarie 2016. Aceştia afirmă că două surse din piaţa IT&C au confirmat acest lucru, însă nu au menţionat care sunt aceste surse.

Netflix va intra în Romania cu preţuri preferenţiale, însă ca să vă faceţi o idee vă prezentăm abonamentele şi preţurile practicate în Statele Unite ale Americii:

  • Basic – 7.99 dolari / lună cu acces 1 device;
  • Standard – 9.99 dolari / lună cu acces 2 device-uri simultan;
  • Premium – 11.99 dolari / lună cu acces 4 device-uri simultan.

În România există câteva servicii de streaming on demand însă acestea nu au reuşit până acum să câştige prea mulţi adepţi: voyo.ro (o glumă), telekomtv.ro sau HBOgo.ro.

netflix

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.