Tablete

Telekom este singurul operator telecom ce listează o tabletă nJoy în oferta sa. Apropo, nJoy este un brand românesc mai puțin cunoscut.

Preț nJoy Hector 8 – 599 lei.

Specificațiile lui nJoy Hector 8:

– IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor MediaTek MT8382 quad-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7, Mali-400MP2, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.4.2 KitKat;

– 3G cu viteze de până la 21.6 Mbps în download, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 4000 mAh, 340 gr. și 9 mm grosime.

Nu este o tabletă rea, cel puțin atunci când îi parcurg specificațiile hardware, dar nici nu epatează prin ceva anume. Apreciez faptul că rulează 4.4 KitKat fără modificări la nivel de interfață grafică, iar nJoy nu cred că a pus prea multe aplicații de tip bloatware.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.