Microbul blogurilor a cuprins si pe o parte dintre elevii mei – din Scoala nr. 1 Lunguletu. Deocamdata trei fete si-au facut cate un blog: Mara, Flori si Vali. Urmeaza Bita care in scurt timp va avea si el un astfel de blog. Fiind incepatoare mai au de invatat multe lucruri( mai am si eu de invatat care am cu 10 ani mai mult, in ceea ce priveste crearea de continut pentru un blog).
             Recomandarile mele pentru ele:
– sa posteze periodic si cu un continut cat mai original;
– sa nu se supere la prima critica si sa inteleaga in a evita in viitor anumite greseli;
– sa isi personalizeze cat mai mult blogul si sa recurga la ajutorul cuiva specializat.
            Din partea mea multa bafta si cat mai multi cititori fiecareia dintre voi. Mi-am permis sa va dau cateva sfaturi( culmea si eu fiind tot incepator). La varsta lor nici nu stiam sa pornesc un calculator dar sa mai cunosc a accesa internetul si alte de astea.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.