HyperX Cirro Buds Pro Audio

HyperX anunță lansarea unor noi căști de gaming, două modele ce aparțin unor segmente complet diferite. Cloud III reprezintă noua generație a celebrelor căști over-ear cu fir de la HyperX, în timp ce Cirro Buds Pro sunt căști in-ear de tip True Wireless Stereo – TWS.

HyperX Cloud III folosesc drivere unghiulare de 53 mm reproiectate, care suportă DTS Headphone:X. Căștile se pare că generează o spațializare audio 3D extinsă. Echipa de ingineri acustici HyperX a reglat la comandă driverele căștilor pentru un sunet și o precizie optime. Cloud III promit să fie confortabile în sesiunile prelungite de gaming, datorită pernuțelor de ureche din spumă cu memorie HyperX și a căptușelii suplimentare din banda de cap. Căștile includ un microfon de 10 mm cu anulare a zgomotului și un filtru pop intern cu plasă metalică.

HyperX Cloud III

Cloud III vin cu comenzi audio și microfon pe cască și sunt compatibile cu PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și dispozitive mobile. Căștile sunt prevăzute cu conectori jack de 3.5 mm, USB-C și USB-A și sunt livrate cu un adaptor subțire pentru SUA, care oferă conectivitate atât USB-C, cât și USB-A.

HyperX Cloud III vor avea un preț recomandat de 589 lei.

HyperX Cirro Buds Pro True Wireless Earbuds oferă anulare a zgomotului de fond cu tehnologie hibridă ANC. Căștile dau posibilitatea și de a activa un mod de sunet ambiental, pentru ca utilizatorii să rămână conectați la mediul înconjurător, precum și conectivitate audio cu latență redusă pentru jocurile mobile. Bluetooth este în versiune 5.2.

Căștile sunt certificate IPX4 pentru rezistența la lichide și vin cu trei seturi de vârfuri pentru urechi. Autonomia este de până la 35 de ore (până la 7 ore doar pentru căști), iar carcasa poate încărca complet căștile în doar 40 de minute.

HyperX Cirro Buds Pro vor fi disponibile în culorile negru, albastru și cafeniu și vor costa 499 lei (preț recomandat).

Categorii: audiohardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.