Smartphone

Pe măsură ce timpul trece apar tot mai multe detalii despre viitorul iPhone 5. În privinţa design-ului se pare că iPhone 5 va semăna cu predecesorul său, iPhone 4, cu excepţia materialului carcasei şi a ecranului. Deşi iniţial s-a spus că iPhone 5 va avea o carcasă-spate metalică puţin curbată, se pare că în cele din urmă aceasta va fi plată. Materialul este necunoscut până în momentul de faţă.

De asemenea, se pare că şi poziţia antenei va rămâne nemodificată, asta după ce zvonurile din ultima vreme susţineau că problemele de recepţie ar putea determina Apple să îi schimbe amplasamentul.

Conform Digitimes, ecranul ar putea avea o mărime de 4 inch care se va întinde dintr-o parte laterală în cealaltă, fără a fi delimitat de margini. Despre elementele hardware nu se ştie, până în prezent, decât ca acesta va deţine un procesor identic cu cel al iPad-ului, adică un Cortex dual-core.

Sursa: Money

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.