Telefoane Mobile

Dacă la început părea o glumă fără sare şi fără piper, tot mai multe surse par a indica un iPhone XI cu un ansamblu foto poziţionat cel puţin dubios.

O serie de schiţe cu ceea ce se vrea a fi iPhone XI au apărut pe reţeaua de socializare Weibo, iar acestea confirmă camera foto formată din 3 senzori poziţionaţi în formă de triunghi, flash-ul quad-LED şi probabil senzorul ToF, toate încadrate într-un pătrat destul de inestetic. Modulul pare a ieşi destul de mult în relief, aspect care îl face şi mai neatrăgător.

Chiar dacă vorbim în continuare pe zvonuri, faptul că mai multe surse indică acelaşi sistem de poziţionare a ansamblului foto ridică nişte semne de întrebare. Să aibă succes Apple cu un astfel de design ? Huawei cu ceva asemănător nu o duce rău. Rămane de văzut.

Sursa: phonearena.com

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.