Retelistica

Orange a venit cu oferta de primăvară pe abonamentele de telefonie mobilă. Mă așteptam la o actualizare din acest punct de vedere, dar mai bine să vedem despre ce este vorba. 

Alt element important, Orange aduce primele abonamente cu roaming în SEE – Spațiul Economic European ( Uniunea Europeană + Islanda, Liechtenstein și Norvegia). Minutele, mesajele și internetul în 4G pot fi consumate atât în țară, cât și în SEE. Nu există o restricție din acest punct de vedere.

A. Noile abonamente Orange Me SEE:

*Nu am bifat în tabel, dar Orange Me 26, Orange Me 31 și Orange Me 43 precum Orange Me 18 includ NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, dar și în spațiul SEE. 

B. Noile abonamente Orange Me SEE fără telefon;

C. Noile abonamente Orange la nivel național;

Declarație oficială:

Clienţii ne-au acordat încrederea lor și, de 20 de ani, ne inspiră să dezvoltăm pentru ei noi produse și servicii inovatoare, să fim din ce în ce mai buni. Ne dorim să le oferim încă o dată o dovadă a aprecierii pe care o avem pentru ei și de aceea beneficiile pe care le propunem în oferta din această primăvară celebrează și recompensează loialitatea faţă de serviciile Orange” a declarat Yves Martin, Chief Commercial Officer al Orange România.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.