Retelistica

MagentaONE reprezintă abonamentele ce oferă o sinergie de servicii din portofoliul Telekom: cablu TV, internet fix, telefonie mobilă și fixă, toate pe o singură factură. 

În aceeași ordine de idei, într-un articol separat aveți noile abonamente pe telefonie mobilă.

Noile pachete MagentaONE;

  1. Talk M + Televiziune M – 86 lei pe lună. Talk M aduce NELIMITAT la inite și SMS-uri în rețea, NELIMITAT la minute naționale, 500 minute internaționale, 500 MB trafic de date la viteze 4G. Televiziune M oferă până la 118 canale TV, din care 21 în format HD, 89 de canale TV pot fi urmărite live pe smartphone sau tabletă prin aplicația Telekom TV.
  2. Talk S + Voce S + Internet L + Televiziune M – 106 lei pe lună. Talk S încorporează 100 MB trafic de date, 100 de minute internaționale, NELIMITAT la minute naționale, dar și la SMS-uri în rețea. Voce S reprezintă un abonament de telefonie fixă cu NELIMITAT la minute naționale seara și în weekend. Internet L – viteze de până la 500 Mbps în download + router wireless.
  3. Talk M + Internet L + Televiziune M – 112 lei pe lună. Talk M l-am detaliat mai sus, la fel și Internet L + Televiziune M. Față de pachetul de la punctul 2, te alegi cu un plus de viteză în rețeaua de fibră optică a Telekom, beneficii mai bune incluse de Talk M, dar fără telefonia fixă.
  4. Talk S + Voce S + Internet M + Televiziune M – 116 lei pe lună.  Internet M aduce viteze de până la 100 Mbps prin fibră optică + router wi-fi. Sunt beneficii mai slabe față de pachetul 2, dar primești alături de abonamentul de telefonie mobilă și un smartphone Allview A5 Easy.
  5. Oferta specială cu primele 2 luni gratuite – Surf M + Voce S + Internet L + Televiziune L – 126 lei pe lună. Surf M integrează 2 GB trafic de date, telefonul Huawei Y5 cu conectivitate 4G, NELIMITAT la minute naționale și SMS-uri în rețea. Voce S și Internet L le cunoașteți de mai sus. Televiziune L încorporează până la 143 de canale, din care 26 în format HD + 104 posturi TV ce le puteți urmări pe smartphone sau tabletă cu Telekom TV.
  6. Talk L + Internet L + Televiziune M – 130 lei pe lună. Talk L aduce NELIMITAT la minute naționale și SMS-uri în rețea, 750 minute internaționale pe fix și mobil, 750 minute și SMS-uri anuale în roaming, 1 GB trafic de date la viteze 4G + smartphone-ul Microsoft Lumia 550. Internet L și Televiziune M,  deja le cunoașteți.
  7.  Talk M + Voce S + Internet M + Televiziune M – 131 lei pe lună. Conținutul pachetului l-am detaliat mai sus, trebuie menționat că la abonamentul de telefonie mobilă primești și un Huawei Y5 cu 4G.
  8. Talk L + Voce S + Internet L + Televiziune L – 144 lei. În pachet se oferă și smartphone-ul Microsoft Lumia 550.
  9. Complete XL + Voce S + Internet L + Televiziune L – 169 lei pe lună. Complete XL încorporează 4 GB trafic de date, telefonul Allview X2 Soul Style, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 750 de minute internaționale pe fix și mobil, 750 MB trafic de date în roaming pe an, 750 de minute în roaming pe an.

Este o adevărată nebunie cu această pleiadă de pachete MagentaONE. În locul Telekom aș fi adus un configurator, fiecare client să aleagă ce dorește și îi făceam o ofertă personalizată. Aș spune că un utilizator neavizat se pierde în detalii.

Am și o curiozitate vis-a-vis de rețeaua de fibră optică a Telekom. Ar fi interesant de știu care este acoperirea adusă la momentul actual. În rest aș spune că pachetul de 126 lei iese în evidență printr-un plus de atractivitate față de celelalte. Mai multe detalii pe site-ul Telekom.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.