Diverse

Abonamentele Fluture sunt combinația între un abonament clasic și cartelele reîncărcabile. De aici reiese un control mai bun al costului lunar și activarea a diverse beneficii în funcție de nevoile de comunicare. Unul dintre beneficiile flexi poate fi activat în mod gratuit la încheierea abonamentului. Alte beneficii pot fi activate, dar contra cost.

Fluture 9 Junior:

– 2000 de minute sau SMS-uri în rețea;

– 100 minute naționale și internaționale către fix sau SMS;

– 50 MB trafic de date;

– acces gratuit la Orange Content Lock și Orange Antivirus, conținut gratuit în cadrul aplicațiilor Kidsopia, trafic nelimitat în aplicația Povești, povești gratuite;

Beneficii flexi la alegere: opțiunea Multimedia cu acces lunar la 3 jocuri din portalul Orange pentru mobil și 100 MB trafic de date, acces nelimitat și gratuit la m.orange.ro +  opțiunea Movie Go Unlimited ce oferă acces la o colecție  de filme / peste 100.

Fluture 12 Junior:

– 3000 de minute în rețea;

– nelimitat la SMS-urile în rețea;

– 150 minute naționale și internaționale către fix (50 de unități pot fi utilizate pentru minute sau SMS-uri internaționale pe mobil);

– apeluri și mesaje gratuite în aplicația Libon;

– 10 GB spațiu de stocare în Orange Cloud;

– Orange Antivirus, conținut gratuit în aplicația Super Erou;

Beneficii flexi la alegere: opțiunea Multimedia, Movie Go Unlimited, Net Speed / 700 MB la viteze 4G, NELIMITAT la SMS-uri naționale, 75 minute / SMS-uri naționale sau internaționale pe mobil, Happy Nigt / browswing nelimitat între orele 00.00 – 7.00.

Sunt abonamente pe care Orange le vede cu priză la public în categoria tinerilor.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.