Retelistica

Observ că Vodafone și-a actualizat portofoliul de abonamente, vechile abonamente RED au devenit SUPER RED, iar la un cost modic au fost listate RED 13, RED 14 și RED 16. 

Mai multe informații în tabel:

noile-abonamente-RED-Vodafone

Observați că din start se oferă NELIMITAT la minute și SMS-uri în orice rețea, minutele internaționale sunt limitate și aici mă aștept la modificări când roamingul în Uniunea Europeană va devine istorie.

RED 13 – 12.58 euro, RED 14 – 13.55 euro, RED 16 – 15.48 euro, prețurile sunt calculate ca și cum TVA-ul s-ar fi redus de acum la 20% (măsură ce urmează a intra în vigoare de la 1 ianuarie 2016).

Recomand RED 14, pentru mai puțin de 1 euro în plus te alegi cu 400 MB trafic de date ca bonificație suplimentară față de RED 13 + alte 100 minute internaționale.

Mai vă aduceți aminte de discuțiile stârnite de RED 69 și RED 89?

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.