LG Tone Free Audio

Cele mai noi modele LG TONE Free vin cu îmbunătățiri precum sunet calibrat în parteneriat cu Meridian Audio, noise cancellation activ și husă de încărcare UVnano pentru igienă sporită. Noua serie LG TONE Free FP va fi disponibilă începând cu această lună pe piața din România în culorile Charcoal Black, Pearl White și Haze Gold, în două versiuni – FP8 și FP5, ale căror specificații și diferențe pot fi parcurse în tabelul de mai jos.

LG Tone Free FP specs

LG a colaborat cu un laborator de tehnologie ergonomică de top pentru a analiza urechile a sute de subiecți spre a crea Arc Design, cu o tijă a căștilor cu 4.4 milimetri mai scurtă decât pe modelele anterioare. Căștile din seria FP sunt clasificate IPX4.

Nou pentru gama LG TONE Free, Spatial Processing de la Meridian Audio oferă un sunet care pare să vină din toate direcțiile. O altă specificație nouă este 3D Sound Stage, care extinde scena sonoră. Cu drivere și diafragme mai mari, îmbunătățite, cu margini din silicon care permit mai multă flexibilitate, noile modele TONE Free promit acum bass mai puternic, fără a compromite claritatea sau detaliile.

Căștile integrează trei microfoane în fiecare unitate pentru apeluri mai clare, dar care joacă un rol important și pentru anularea activă a zgomotului de fond. Microfoanele de pe căști receptează zgomotele și le neutralizează producând unde sonore în contra partidă, care sunt imperceptibile ascultătorului.

O noutate în noua gamă LG TONE Free este LED-ul UV-C încorporat în singurele carcase de încărcare UV nano din industrie. Tehnologia este testată pentru reducerea bacteriilor de pe difuzoarele căștilor cu 99.9% în doar cinci minute atunci când se încarcă prin cablu sau wireless.

Împreună cu aplicația TONE Free, cele mai noi căști LG oferă și mai multe funcții, precum acces la un egalizator, mod Ambient Sound, personalizarea controlului tactil și funcție Find My Earbuds. În aplicație există în același timp LAB, unde utilizatorii pot accesa setări speciale, cum ar fi Whispering Mode și Game Mode.