Diverse

Cosmote a adus mai multe opțiuni pentru cei care dețin o cartelă preplătită și doresc să activeze diverse servicii ce implică trafic de date. Am detaliat cele sase opțiuni Connect Mobile pentru cartele prepaid:

A. 7 zile valabilitate:

1. Connect Mobile Weekly – 2 euro și 250 MB trafic de date, valabil pentru o săptămână și recurență automată realizată săptămânal (s-ar transforma în 8 euro pe lună și 1 GB trafic de date dacă este activată patru săptămâni la rând);

B. 30 de zile valabilitate;

2. Connect Mobile 70 MB – 1 euro și 70 MB;

3. Connect Mobile 200 MB – 3 euro și 200 MB;

4. Connect Mobile 500 MB – 5 euro și 500 MB;

5. Connect Mobile 750 MB – 6.5 euro și 750 MB;

6. Connect Mobile 2 GB – 9 euro și 2 GB.

0.20 euro / MB după consumarea traficului inclus. Opțiunile noi sunt cele subliniate. Cosmote dorește prin Connect Mobile Weekly să fie mai aproape de cerințele tinerilor. Aduce un plus de versatilitate. Cea mai avantajoasă pare a fi oferta cu 2 GB trafic de date la 9 euro. Opțiunile mai ieftine se adresează celor cu un buget mai redus.

Mă aștept la oferte și mai interesante în ce privește cantitatea de MB inclusă în opțiunile pentru cartele preplătite. În ce privește minute și mesajele în rețea este mai ieftin să deții o cartelă decât un abonament, deși costurile au scăzut multe și la abonamente, mai ales după ce roamingul și taxa de interconectare au cunoscut o scădere destul de consistentă.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.