Diverse

Cred că de pe la LG G2 (unul dintre puţinele smartphone-uri LG reuşite) nu am mai văzut LED-ul de notificare în jurul butonului power. LG G2 avea butonul power poziţionat pe spate, în timp ce Nokia 3.2, respectiv Nokia 4.2, îl au lateral dreapta.

Deşi nu este o caracteristică nouă, HMD Global a brevetat acest LED de notificare ca fiind o invenţie proprie şi sunt şanse mari să îl vedem implementat pe mai multe telefoane Nokia în viitor, mai ales că din zona frontală se va încerca eliminarea oricărui element neimportant.

Nu ştiu acum cât de util va fi acest LED de notificări, mai ales că poziţionarea sa nu oferă contact direct cu ochii. În funcţie de cât de puternică este lumina LED-ului, singurul moment în care l-aş vedea cu adevărat folositor ar fi noaptea.

Nokia 3.2 şi Nokia 4.2 sunt două smartphone de buget anunţate în cadrul MWC Barcelona 2019. Cele două telefoane vor ajunge oficial şi în România la preţuri estimative de pornire de 139 euro, respective 169 euro.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.