Smartphone

Nokia 3310 este o mișcare bună de PR din partea HMD Global. A atras atenția asupra revenirii Nokia și a strâns multă nostalgie la adresa companiei finlandeze, liderul pieței în perioada 1999 – 2011. 

Nu sunt prea multe de spus vis-a-vis de feature phone-ul 3310. Se vede clar că s-au inspirat de la vechiul 3310, doar că liniile de design ale predecesorului au fost ușor rotunjite, iar din imaginile de presă aș avea curajul să spun că este ușor ciudățel, dar este un produs ce iese imediat în evidență.

Cert este că avem o nișă de persoane ce-și doresc un telefon secundar pentru apeluri și SMS sau, pur și simplu, doresc telefon cu butoane și nu touch (mi s-a întâmplat să mi se ceară a recomanda un astfel de terminal).

Câteva din specificațiile lui Nokia 3310:

  • display de 2.4 inch cu rezoluție QVGA;
  • 16 MB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB;
  • Series 30+;
  • 2G pe 900 / 1800 MHz, bluetooth 3.0, microUSB, radio FM, jack de 3.5 mm;
  • 2 Megapixeli cu LED flash;
  • baterie de 1200 mAh ce ar oferi autonomie în stand-by de până la o lună și până la 22 ore în apelurile de voce, 12.8 mm grosime.

Preț – 49 euro.

Sunt mai multe variante de culoare – roșu, negru, galben și gri. Cred că ar fi fost o mișcare bună dacă venea cu conectivitate 3G, deși sincer să spun, cu 3G sau 2G, tot un feature phone avem, conectivitatea la internet nu este unul dintre elementele pentru care acest telefon este așteptat.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.