Nokia 7 Plus îl putem considera un exemplu pozitiv în ce privește update-urile software în universul Android. A fost anunțat în februarie 2018 și de-a lungul timpului a primit 40 de update-uri software.

A debutat cu Android 8.1 Oreo, iar cele mai importante update-uri software au fost:

  • Android 9 Pie în septembrie 2018;
  • Android 10 în ianuarie 2020.

Cel mai probabil nu va face pasul spre Android 11, deși din punct de vedere hardware aș spune că nu sunt probleme. Mai ales că nu sunt cine știe ce schimbări software între Android 10 și 11.

Al 40-lea update pentru Nokia 7 Plus urcă patch-urile de securitate la nivelul lui septembrie 2020, dar îmbunătățește și software-ul (maintenance release).

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii. Folosesc un GALAXY S20 Ultra 5G cu One UI 2.5 dezvoltat pe Android 10, patch-urile de securitate aduse la septembrie.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.