Nokia 8 Concept Telefoane Mobile

Canalul de YouTube Concept Creator pune cap la cap mai multe imagini și specificații probabile apărute pe internet pentru a realiza concepte ale viitoarelor modele de smartphone de la diferiți producători. Trebuie să punem accent pe noțiunea de ”concept”, căci nu vorbim nici măcar depre un prototip, doar despre randări virtuale.

Însă eu acum voiam să știu de la voi cum vi se pare Nokia 8 Concept așa cum apare el în clipul video:

Sincer, dacă designul rămâne în mare măsură în felul prezentat în materialul de mai sus, pot spune că vom avea un câștigător. Știu, aspectul este un element subiectiv de analiză, însă parcă văd ceva mai diferit. Singurul componentă care poate fi deranjantă este camera foto principală, una care iese mult prea tare în evidență.

Totuși, dacă este să analizăm specificațiile ce apar în clip, putem trece și peste asta. Se vorbește despre un senzor de 22.3 Megapixeli, cu optică Carl Zeiss, deschidere largă f/1.7 și o dimensiune a pixelului de 1.8 microni. Toate ar trebui să asigure imagini de o calitate excelentă, asta dacă și algoritmul de procesare software va fi bine pus la punct.

Despre Nokia 8 se mai vorbește în mediul online și ca Nokia P1. Oricare va fi denumirea oficială a viitorului flagship Nokia, sperăm că se va ridica la nivelul terminalelor de altădată, atunci când însăși compania finlandeză se ocupa de dezvoltare și producție. Acum, HMD Global se află în spatele diviziei de mobile Nokia, după ce aceasta a trecut în prealabil pe la Microsoft.

Câteva dintre specificațiile probabile pentru Nokia 8 care se vehiculează la acest moment: display AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM, 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 22.3 megapixeli cu OIS și scaner pentru măsurarea ritmului cardiac.

Deci, rămâne întrebarea din titlu: credeți că sunt șanse ca Nokia 8 să devină realitate așa cum a fost prezentat drept concept în clipul video de mai sus?

Sursa: GizChina.com

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.