Smartphone

Nokia 8 Sirocco și Nokia 7 Plus debutează pe canal oficial în țara noastră. 

Prețurile recomandate de către HMD Global:

Nokia 8 Sirocco – 3321 lei;

Nokia 7 Plus – 1799 lei.

eMAG îl listează pe Nokia 8 Sirocco la precomandă, dar pentru 3499 lei. Flanco prin eMAG Marketplace îl vinde pe Nokia 7 Plus la 1899 lei.

Mai multe detalii despre Nokia 8 Sirocco în hands-on-ul făcut la MWC Barcelona 2018, dar și în articolul dedicat. Nu știu dacă am punctat la momentul respectiv, toate smartphone-urile Nokia mizează pe Android One (fără customizări la nivel de interfață).

Declarație oficială:

Ştiţi cât de pasionaţi suntem de design. Un design bun ar trebui să furnizeze o interacţiune intuitivă şi facilă, o senzaţie şi un aspect extraordinare şi performanţe fără cusur. Mai presus de toate, însă, ar trebui să te facă să simţi ceva. Nokia 8 Sirocco reprezintă adevărata întruchipare a acestei măiestrii de a construi ceva elegant, combinând finisajul premium al sticlei curbate cu performanţe incredibile. Numele Sirocco este sinonim cu telefoanele ultra-premium din trecut şi ni s-a părut potrivirea perfectă pentru metamorfoza de la un telefon deja popular la acest clasic al design-ului.” a declarat Rossen Petkov, manager general al HMD România și Balcani.