Smartphone

Se pare că primul telefon Nokia cu Windows Phone  7 va fi lansat la Nokia World după cum este de aşteptat şi va avea un design care seamănă izbitor cu Nokia N9. Vine chiar şi în 3 culori: negru, albastru şi roz.

Deşi cândva Nokia era cel mai mare furnizor de telefoane mobile, acum încearcă să se păstreze pe piaţă prin parteneriatul pe care l-a făcut cu Microsoft pentru a produce smartphone-uri cu Windows.

Nu se cunosc prea multe specificaţii ale noului Nokia 800, doar că are un display de 3.7 inchi, dar presupunem că foloseşte aceeaşi platformă a lui N9 (care se miscă foarte bine de altfel). Să sperăm că parteneriatul Microsoft Nokia să fie de lungă durată  pentru că sunt sigur că vor face o echipă bună şi produsele pe care le vor scoate vor fi de calitate aşa cum ne-am obişnuit deja cu Nokia, deşi concurenţa este destul de serioasă acum cu iOS şi Android.

Au fost multe zvonuri în ceea ce priveşte primul telefon Nokia Windows Phone atât ca nume cât şi ca specificaţii, dar se pare că numele va rămâne Nokia 800  iar specificaţiile vor fi dezvăluite la conferinţa Nokia World din 26-27 actombrie.

[nggallery id=185]

Sursa: pocketnow