Nokia

Ca blogger oficial la Mobile Marketing Conference am avut în teste un Nokia E7 cu care am și făcut o serie de imagini și clipuri. O să sosească în teste săptămâna aceasta și la gadget.ro. Până atunci să vedem ce impresii a lăsat la prima vedere cel mai nou smartphone al finlandezilor ce poate fi și un fel de rege neîncoroant al terminalelor Symbian.

Designul amintește de Nokia N8, dar pare a fi și mai rafinat. Lipsește protuberanța din zona camerei foto ce la N8 are un senzor de 12 Megapixeli și la E7 de 8 Megapixeli. Ecranul beneficiază de tehnologie AMOLED cu 4 inch în diagonală și rezoluție de 360×640 pixeli. Aici găsiți o serie de imagini cu Nokia E7 și Samsung Omnia 7 ce aduce SuperAMOLED.

Este însoțit și de o tastatură qwerty al cărui mecanism mi-a adus aminte de mai vechiul Nokia N97 Mini. Ar fi interesantă o comparație între Nokia N97, N97 Mini, N900 și mai noul E7.

Pe lângă microUSB, jack de 3.5 mm și GPS mai aduce și HDMI pentru conectarea la un monitor sau televizor. Tot pe partea de conectivitate mi-a plăcut faptul că aduce și un cablu prin intermediul căruia transferi direct fișierele din E7 pe un stick usb. Este de fapt cel pentru conectarea la calculator.

Prețurile pentru Nokia E7 sunt următoarele:

evoMAG – 2.399 lei;

eMAG – 2.289 lei.

Mai multe detalii după un hands-on extins.

[nggallery id=46]

 

Categorii: nokiasymbian
Tag-uri: Nokia E7

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.