Smartphone

Nokia EOS cred că este cel mai așteptat smartphone al companiei finlandeze. Se vorbește de el încă de la prezentarea lui Nokia 808 PureView. Senzorul de pe Nokia 808 PureView era de dorit pe un smartphone cu Windows Phone 8 spre a aduce pe lângă calitate în fotografii și clipurile video cât și un sistem de operare modern cu acces la peste 150.000 de aplicații.

NOKIA EOS PureView Mainvl

ViziLeaks a pus mâna pe Nokia EOS. Au și pus o galerie foto și un scurt clip video pe web. Normal că mai toate site-urile tech au și preluat informația. Nu s-a specificat rezoluția telefonului și nimic în domeniul hardware, dar aș risca să spun că va sosi cu specificațiile hardware de la Nokia Lumia 920 / 925 / 928 și anume un Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM și 16 sau 32 GB spațiu de stocare.

Designul lui Nokia EOS amintește de seria Lumia. Pare a fi făcut din policarbonat și cei care l-au testat spun că-i destul de mare.

Sursa: ViziLeaks.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.