Smartphone

În urmă cu câteva zile vă scriam despre Nokia G21, un smartphone de buget cu procesor Unisoc T606 şi Android 11 curat. Se pare că seria G a celor de la HMD Global va avea o variantă şi mai accesibilă, Nokia G11 (logica pare similară cu cea a seriei A de la Samsung).

Nokia G11 se anunţă un telefon entry-level accesibil, unul al cărui preţ de comercializare se va situa undeva în intervalul 100 – 120 dolari.

Din informaţiile actuale, Nokia G11 ar urma să păstreze estetica prezentată la Nokia G21, adică vom avea acelaşi breton tip picătură de apă şi margini generoase în faţă, un ansamblu foto cu senzori poziţionaţi verticali şi încadrare într-un modul dreptunghiular cu colţuri rotunjite pe spate. Nu lipsesc din păcate nici acele dungi de pe capac, unele ce oferă un aspect de prea ieftin.

Nokia G11 va veni cu acelaşi procesor Unisoc T606 de pe Nokia G21, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi cameră foto triplă (50 Megapixeli + 2 Megapixeli macro + 2 Megapixeli pentru adâncimea de câmp). Foarte probabil ca specificaţiile de pe Nokia G11 şi Nokia G21 să fie similare, al doilea urmând a avea mai mult RAM, mai mult spaţiu de stocare şi ceva culori diferite.

Sursa: gizchina.com