Smartphone

Nokia pregătește câteva telefoane cu Windows Phone 8, se discută intens și de o tabletă cu Windows RT sau Windows 8. Vom vedea care le sunt planurile peste doar  câteva săptămâni. Evenimentul de presă va avea loc în Dubai.

evleaks a reușit să facă rost de o imagine cu Nokia Lumia 1520 în varianta roșie. Pare a fi desprinsă direct din kitul de presă. Nokia Lumia 1520 ar fi primul phablet cu Windows Phone 8, display de 6 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli. Se discută chiar de CPU Qualcomm Snapdragon 800 quad-core + Adreno 330 GPU, 2 GB RAM.

Pe partea foto s-ar fi optat pentru o cameră de 20 Megapixeli cu tehnologie PureView, OIS. Va fi interesant de văzut la ce va folosi puterea de procesare de pe Nokia Lumia 1520, Windows Phone 8 a funcționat fără probleme pe telefoane cu CPU dual-core și 1 GB RAM.

Nokia-Lumia-1520

Sursa: Evleaks

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.