Smartphone

Am primit un comunicat de presă în care se anunță disponibilitatea lui Nokia Lumia 530 în țara noastră. Totuși, l-am căutat în oferta eMAG, Flanco, Cosmote, Orange, Vodafone, evoMAG și PCgarage, dar de Nokia Lumia 530 nu am dat.

Bănuiesc că va sosi în zilele următoare și au dorit să se știe acest aspect. O să fac un update la acest articol când apare la vreunul dintre magazinele enumerate mai sus.

Update: La final  se precizează  “Lumia 530 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă diversă de culori, printre care se numără portocaliu aprins, verde aprins şi nuanţe neutre de gri şi alb împreună cu o colecţie de capace interschimbabile disponibile într-o varietate de culori.

Din păcate nu a fost oferit și un preț recomandat, în moneda noastră cu toate taxele incluse. Mă aștept să coste în jur de 500 – 550 lei.

Câteva detalii legate de Nokia Lumia 530 găsiți aici

 – display TN de 4 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 200 quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Adreno 302 GPU, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Windows Phone 8.1 cu Lumia Cyan;

– variante single sim și dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli fixed focus, filmează la 480p,

– baterie de 1430 mAh, 129 gr. și  11.7 mm grosime.

Update: Pretul lui Nokia Lumia 530 este de 85 euro (aprox. 377 lei). 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.