Smartphone

Nokia va produce și primul telefon ieftin cu Windows Phone, specificațiile tehnice nu sunt chiar slabe după cum veți vedea. Ecranul este TFT capacitiv de 3.7 inch cu rezoluție de 480×800 pixeli, procesor de 800 MHz ajutat de 256 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare, cameră de 5 Megapixeli cu autofocus și LED flash, baterie de 1.300 mAh. 

Conectivitatea este asigurată de 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, 131 gr. și 11.95 mm grosime. Vine în diverse culori. Segmentul căruia i se adresează este cel al tinerilor și prețul său nu cred că va depăși 200 de euro.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.