Smartphone

Nokia și Microsoft vor inaugura la MWC Barcelona 2012 și primul lor telefon cu Windows Phone și preț mic. Va rula Windows Phone Tango conceput special pentru telefoanele cu un hardware mai modest. Se vorbea la un moment dat că Windows Phone Tango rulează bine și pe smartphone-uri cu doar 256 MB RAM. 

Se amintește în zvon de un display de 3.2 inch, cameră de 3 Megapixeli și preț de 175 euro fără semnarea unui contract. Mai multe detalii în cadrul conferinței Nokia. Un telefon ieftin cu Windows Phone ar putea rivaliza direct cu telefoanele Android sub 200 de euro, o multitudine de oferte și ar deschide o piață și mai mare pentru Microsoft.

Sursa: engadget.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.