Smartphone

Am primit invitația de a participa la lansarea seriei Lumia în țara noastră. Este un eveniment comun Nokia și Microsoft. Am testat Nokia Lumia 710 și Nokia Lumia 800 prin intermediul magazinului quickmobile.ro care le importă din Germania, era logo-ul T-Mobile care însoțea telefoanele atunci când erau pornite. 

Sunt curios care va fi lista de prețuri și poate vom avea surpriza de vedea și un Nokia Lumia 900 la lucru, smartphone-ul de top din această serie. Pe de altă parte cine știe ce surprize ne-au fost rezervate și poate vor fi făcute cunoscute alte planuri izvorâte din colaborarea Nokia – Microsoft: o tabletă, alte telefoane de tip smartphone.

M-ar interesa să văd cum se descurcă telefonul Nokia cu Nokia Belle OS și cameră de 41 Megapixeli. A stârnit o sumă de discuții, dar nu cred că va fi adus pe 3 aprilie ci mai degrabă pe la mijlocul anului. S-ar putea să-l vedem în primă fază la vreun shop online.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.