Nokia

Club Baretto a fost locația aleasă de către Nokia și Microsoft pentru lansarea telefoanelor cu Windows Phone în România. Seria Lumia este cunoscută din 2011. Au fost lansate trei modele: Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 710 și Nokia Lumia 900. Primele două sosesc și în România de la mijlocul lui aprilie 2012, în mod oficial și în oferta operatorilor de telefonie. 

Le-am testat prin amabilitatea unui magazin online și găsiți recenziile pentru cele două telefoane inteligente:

1. Nokia Lumia 800;

2. Nokia Lumia 710.

Evenimentul de aseară l-a avut ca amfitrion pe Andi Moisescu. Au vorbit: Marcus Storkel – general manager pentru Nokia România,  Albertor Matrone – vicepreședinte Nokia Central & East Europe și Ronald Binkofski – CEO al Microsoft România.

S-a mizat mult pe socializare, dar erau și două zone de test cu exemplare din Lumia 800 și 710 în diferite variante de culoare. Se adaugă trei spații în care să testezi jocuri bazate pe kinect și fiecare încerca să obțin un scor cât mai bun. Au fost și momente artistice antrenante.

Sloganul sub care este promovată seria Lumia – Amazing everyday și ca să dovedească că au telefoane de top s-a inaugurat și pe plan local – Smoked by Windows Phone în care se puteau face întreceri ad-hoc între orice smartphone și un Nokia Lumia 800 manevrat de un reprezentant al Nokia România. Mi-a plăcut locația, iar evenimentul a avut o amploare deosebită.

Observ că Orange a adus Nokia Lumia 800, iar prețurile încep de la 149 euro cu un abonament de 35 euro pe lună cu 1.35 GB trafic internet. O serie de imagini aveți mai jos și o galerie foto mai amplă va sosi în această seară sau mâine dimineață.

 

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.