Nokia

Un telefon care nu va ajunge în magazine ci doar în mâinile dezvoltatorilor de aplicații pentru MeeGo. Android are seria Nexus care se adresează și publicului larg. Poate Nokia va alege să aducă N950 și publicului larg. Acum a apărut și un video cu acest telefon ce la prima vedere pare un N9 cu tastatură qwerty. Sunt o serie de elemente ce fac diferența. Displayul este de 4 inch și nu AMOLED ci TFT cu rezoluție 480×854 pixeli, procesor de 1 Ghz, memorie RAM 1 GB, cameră foto de 8 sau 12 megapixeli, baterie de 1.320 mAh.

Ar aduce un plus prin tastatura qwerty ce pare a fi preluată direct de la Nokia N97 Mini. Interesant că N9 și poate și N950 pot rula și aplicații Android. Partea hardware permite acest lucru. Sunt primele telefoane ale Nokia cu procesor de 1 Ghz și 1 GB RAM.

Via

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.