Smartphone

Compania finlandeză punctează în zone distincte. Ieri au lansat două telefoane dual-sim de buget redus și acum revin cu un telefon de lux în adevăratul înțeles al cuvântului. Ca o piesă de lux nu se va lansa în serie ci vorbim de o serie limitată. Este un Nokia C7 cu elemente inedite cum ar fi tastă de meniu din cristal de safir și placat cu aur de 18 karate. Nokia Oro este conceput pentru cei care vor să impresioneze, dar țin și la dotările vizavi de conectivitate – Wi-Fi, 3G, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm. Camera este de 8 Megapixeli și probabil că va filma HD. Sunt două variante de culoare: negru și alb.

Comunicatul de presă:

Nokia anunţă un nou smartphone pentru piaţa premiumNokia Oro îmbină materiale precum piele, aur şi cristal de safir într-un design elegant şi strălucitor

Bucureşti, România – Nokia Oro, un smartphone cu ecran tactil destinat pieţei premium, va fi disponibil în România începând din 15 iulie 2011. Fiind fabricat în ediţie limitată, Nokia Oro îmbină elemente precum piele Bridge of Weir Leather, ramă şi taste placate cu aur de 18 carate şi tastă de meniu din cristal de safir. Acest smartphone premium dispune şi de o cameră de 8 megapixelişi un ecran AMOLED de 3,5 inchi din sticlă cu strat protector, fiind un terminal rezistent, în culori strălucitoare care atrage privirile.
“De la design la terminalul în sine, cu Nokia Oro am creat un smartphone pe care este o plăceresă îl ţii în mână şi să îl utilizezi”, a declarat Alessandro Lamanna, Vicepreşedinte, Marketing – Nokia. “Nokia Oro este o combinaţie excepţională între măiestrie şi materiale exclusive. A fost creat cu pasiune pentru detaliu, de la finisajele din aur, tasta de meniu din cristal de safir până lastratul din piele ce acoperă partea din spate a carcasei.”
Pachetul de vânzare Nokia Oro include şi o ediţie placată cu aur de 18 carate a setului cu cască Nokia J Bluetooth, premiat în industrie. Nokia J este dotat cu tehnologia “Always Ready” de la Nokia – astfel că utilizatorii pot începe să îl utilizeze imediat ce sunt apelaţi – oferind până la trei luni de autonomie în regim de aşteptare între încărcări.
Nokia Oro va fi livrat începând din următorul trimestru cu ultima actualizare de software Symbian Anna cu funcţie de introducere a textului îmbunătăţită, precum şi browser şi Hărţi Ovi optimizate.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.