Smartphone

Nokia este interesată ca aplicațiile din Windows Phone Marketplace să devină cât mai ofertante pentru utilizator și au semnat un parteneriat cu EA în a dezvolta o serie de jocuri pentru telefoanele cu Windows Phone la bord și în special pentru Nokia Lumia 800 și Nokia Lumia 710. Totuși, aceste titluri vor putea fi instalate pe orice alt telefon cu WP7 și asta pentru că nu există o diferență ca hardware foarte mare între smartphone-urile dezvoltate pe sistemul de operare mobil made by Microsoft.

Au același accelerator grafic – Adreno 205 GPU indiferent că se numesc HTC Titan, HTC Titan II, HTC Radar, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 710 ș.a.m.d.

Nu s-a oferit o listă completă a titlurilor incluse în parteneriat, dar din clipul promoțional se pare că vor fi integrate: Fifa 12, Mirror s Edge, Dead Space.

Este o mișcare logică din partea companiei finlandeze care trebuie să iasă cu ceva în evidență și concurența reprezentată de telefoanele Android de top și iPhone 4S joacă la un nivel ridicat.

Sursa: rightmobilephone.co.uk

 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.