Software

Cel puțin acestea sunt cele mai recente zvonuri de pe blogurile tech din dot com. Data se pare că va fi 17 august. Este vorba de o invitație la o petrecere ținută de Nokia și Microsoft unde vor fi o oferite ca premii și trei console Xbox 360 cu Kinect și trei telefoane Nokia cu Windows Phone 7. Telefoanele Nokia rulează direct WP7 Mango ce în această toamnă ar trebui să sosească pe toate terminalele lansate anul trecut: Samsung Omnia 7, LG Optimus 7, HTC HD7 și așa mai departe.

Se prea poate ca telefonul Nokia cu WP7 să semene foarte mult cu Nokia N9 și pe partea hardware să fie identic cu un ecran touch de 3.9 inch, procesor de 1 GHz, 1 GB RAM, peste 16 GB spațiu de stocare, cameră foto de 8 Megapixeli cu lentile Carl Zeiss. În fine, luna aceasta se va ridica vălul de pe supozițiile legate de acest handset a cărui misiune este să readucă Nokia pe linia de plutire și să fie un as în mâneca Microsoft ce vrea să conteze cu al său ecosistem în lumea comunicațiilor mobile din al treilea mileniu.

via ! gsmarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.