Smartphone

Se pare că la Nokia se lucrează serios și împreună cu Microsoft pregătesc multe telefoane ce urmează a fi lansate în 2012 și unul dintre ele va fi pe piață din 2011. Sunt foarte multe zvonuri care indică faptul că încă din vară vom afla datele tehnice ale unui handset cu WP7 de la compania finlandeză. Declarațiile unui oficial al Nokia relevă faptul că vor avea cel puțin 12 telefoane cu WP7 în 2012 și unele dintre ele cu procesr dual-core. Va fi interesant dacă până atunci va sosi vreun terminal dual-core pe softul mobil al celor de la Microsft sau se vor cantona pe single-core, iar în 2012 vor oferi Nokia o exclusivitate. A mai spus că vor lansa multe terminale și deoarece pentru ei este platforma de bază în cazul telefoanelor inteligente față de Samsung sau HTC care o plasează pe locul 2 după Android.

La prezentarea Windows Phone Mango sau 7.1 s-a vorbit de faptul că telefoanele Nokia vor rula din start această versiune a s.o.

Acum ceva timp vă ofeream un articol în care enumerăm o serie de date tehnice ce ar scoate în față un telefon Nokia cu WP7.

Via pcmag.com

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.