Nokia

Până când Nokia va face trecerea la telefoanele cu Windows Phone 7 va trebui să mai așteptăm  câteva luni. S-au gândit că nu ar strica să își mărească portfoliul cu o serie de terminale dual-sim de buget redus.  Ieri au prezentat cel mai nou telefon finlandez dual-sim și anume X1-01 alături de C2-00.

Nokia X1-01 are cel mai puternic difuzor încorporat de Nokia într-un terminal și va fi bucuria celor ce ascultă muzică la maxim fără să le pese de cei din jur. Acceptă și un card microSD de până la 16 GB, autonomia oferită de baterie este de ordinul a peste două săptămâni. Dezvoltat pe Series 30

Nokia C2-00 pare a fi mai stilizat, cu o serie de caracteristici în plus. Are la bază Series 40. Acceptă carduri microSD de până la 32 GB, suport pentru MMS și cameră foto de 0.3 Megapixeli – VGA.

Disponibile din această lună și în Europa de Est pe lângă China, India. Sunt destinate țărilor emergente și celor ce au cartele în rețele diferite și folosesc apelurile de voce sau mesajele într-un mod intensiv.

[nggallery id=61]

Sursa

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.