Smartphone

Este al doilea telefon al celor de la Nokia cu ecran de 4 inch după Nokia E7. Rulează Symbian Anna şi este orientat spre zona de entertainment. Avem ocazia să-l testăm de două zile şi până săptămâna viitoare venim cu o recenzie detaliată. Mai întâi să parcurgem datele tehnice în viteză:

– ecran AMOLED de 4 inch cu rezoluţie 360×640 pixeli şi 16 milioane culori, gorilla glass;

– procesor de 680 Mhz, 256 Mb RAM şi 1 GB ROM, microSD de până la 32 GB, microSD de 8 GB inclus;

– Symbian Anna;

– 3G cu viteză de download de până la 10.2 Mbps, Wi-Fi b, g şi n, bluetooth 3.0, GPS, microUSB, jack de 3.5 mm;

– cameră foto de 8 Megapixeli fixed focus, dual-LED flash, filmează la 720p cu 25 fps;

– baterie de 1200 mAh, 146 gr. şi 11.9 mm.

Pachetul cuprind telefonul cu microSD de 8 GB, încărcător pe microUSB, căşti pe jack de 3.5 mm şi cablu de conectare microUSB – usb 2.0.

Are un design interesant cu o temă rectangulară, dar spatele lui X7 are o formă curbă. Nu aveţi acces la baterie şi atenţie la micuţul fluturaş, cu ghilimele de rigoare, ce preia cartela SIM şi le introduceţi împreună în slotul din partea stânga sus.

Materialele sunt de calitate şi s-a utilizat metal pe spate ce dă impresia de soliditate. Nu pare a se zgâria uşor, iar ecranul de 4 inch este protejat cu gorilla glas. Vă aducem o galerie foto şi mai multe detalii în recenzie.

[nggallery id=95]

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.