Diverse

Nothing este un brand care probabil nu spune încă nimic maselor, însă devine un nume important în rândul pasionaţilor, entuziaştilor, celor care vor altceva. Pare cumva că preia rolul OnePlus din perioada anilor 2014 – 2017.

Deşi încă un business mic, ambiţiile sunt mari, de aceea Carl Pei anunţă apariţia unui brand secundar, unul low-cost – CMF by Nothing. Acesta se va orienta în general către produse de buget, unele cu tehnologie mai modestă.

Primele două device-uri vor fi anunţate chiar anul acesta, vorbim despre un smartwatch şi o pereche de căşti true wireless. Toate produsele CMF by Nothing se vor caracteriza ca având un design curat, preţuri accesibile şi calitate de încredere.

Important de menţionat este că echipa de dezvoltare din spatele CMF by Nothing este complet diferită de cea din spatele Nothing, astfel că aceasta va lucra independent şi nu va afecta în niciun fel calitatea şi ingeniozitatea produselor Nothing.

CMF by Nothing va fi un brand în general ieftin, cu produse decente, unele care nu vor fi la fel de inovatoare, dar care vor oferi calitate peste media segmentului de piaţă din care vor face parte.