Smartphone

După ce a părăsit OnePlus, Carl Pei şi-a înfiinţat propria companie – Nothing. Momentan aceasta a anunţat un singur produs, căştile Nothing Ear (1), însă informaţiile actuale susţin că în curând vom vedea pe piaţă baterii externe, ceasuri inteligente, brăţări fitness şi chiar un smartphone.

Istoria şi deciziile luate ne arată că Nothing şi Carl Pei au toate instrumentele realizării unui astfel de produs: experienţă, dreptul de proprietate asupra companiei Essential, parteneriat cu Qualcomm etc.

În ultimele zile Carl Pei a intrat într-un joc al cuvintelor pe Twitter, unul ce te duce cu gândul spre mici replici tip teasing. Prima dată şi-a întrebat urmăritorii care este interfaţa lor preferată din lumea Android, iar ulterior a revenit cu o afirmaţie simplă, “înapoi la Android”, una la care a primit încurajări şi suport din partea conturilor oficiale de Twitter ale Android şi Snapdragon.

Acest joc al cuvintelor ne duce cu gândul clar la un smartphone cu sistem de operare Android şi procesor Snapdragon. La fel de probabilă este şi ideea unei noi interfeţe dezvoltată de la zero de către cei de la Nothing, una curată şi destul de apropiată de varianta stock de Android.

Dacă ar fi să respecte oarecum reţeta de lansare OnePlus, v-aţi risca să vă cumpăraţi un smartphone Nothing în viitor ?

Sursa: androidauthorithy.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.