Smartphone

În vara anului trecut Nothing, compania înfiinţată de la zero de Carl Pei, îşi lansa primul său smartphone – Nothing Phone (1). Device-ul mid-range nu a impresionat foarte mult la nivel hardware, ci a venit cu plusuri de ordin estetic şi funcţional (spate diferit cu LED-uri programabile, muchii simetrice, interfaţă proprietară fără bloatware şi ceva plusuri ecologice cu aluminiu şi plastic reciclat).

Dacă primul telefon al companiei nu a pus accent prea mare pe specificaţii, se pare că al doilea o va face. Primele zvonuri despre Nothing Phone (2) susţin că acesta ar urma să folosească un procesor Qualcomm de top, un procesor flagship. De principiu vorbim de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, însă până la prezentarea oficială ar putea să apară şi varianta Plus a acestuia.

Nu este încă foarte sigur care va fi alegerea, însă personal tind să cred că versiunea standard va fi aleasă din raţiuni de costuri şi optimizare.

Alte informaţii vehiculate pentru Nothing Phone (2) vorbesc de până la 12 GB RAM, până la 256 GB spaţiu de stocare, un display AMOLED cu rată de refresh variabilă de până la 120Hz şi baterie de 5000 mAh cu încărcare mai rapidă.

Chiar dacă mai sunt luni bune până la prezentarea oficială, un lucru este cert: Nothing Phone (2) va fi un device mai premium decât prima generaţie, aspect confirmat de însuşi Carl Pei.

Sursa: mysmartprice.com