vezi ce vrei Diverse

Compania RCS&RDS a început o nouă campanie de promovare a serviciului de video la cerere Digi Play. Acesta este disponibil prin platforma Digi Online care poate fi accesată de oriunde și nelimitat pentru un cost lunar de 15 lei pentru abonații RCS&RDS ce au contractat minim un serviciu.

Lista completă a filmelor și serialelor disponibile în Digi Play este variată și poate fi consultată aici. Aceasta este actualizată continuu pe baza preferințelor și a ceea ce aleg să vadă utilizatorii Digi Play.

În urma colaborării dintre RCS&RDS și Papaya Advertising a luat naștere un nou clip de promovare. Prin campania ”Vezi Ce Vrei” se dorește o mai bună informare a potențialilor clienți asupra titlurilor variate din biblioteca virtuală Digi Play.

Mai jos aveți spotul publicitar ”Cu Digi Play, Vezi Ce Vrei!” în care se pare că au fost investite resurse importante de producție, efecte speciale și procesare video.

Mie mi-a plăcut mesajul destul de amuzant afișat la sfârșitul acestui clip:

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.