Retelistica

Dacă nu mă înşel şi anul trecut cei de la Vodafone au avut o campanie similară pentru sărbătorile de iarnă şi iată că şi anul acesta o repetă. Oferta se aplică doar celor care vor să acceseze pachetul Vodafone One astfel:

  • dacă au abonament pentru televiziune prin cablu şi internet fix şi optează pentru un abonament de telefonie mobilă minim Red 12;

sau

  • dacă au abonament de telefonie mobilă şi optează pentru televiziune prin cablu şi internet fix Net 500.

Pentru a primi un an de Netflix cadou, noile abonamente trebuie făcute pentru o perioadă de 24 luni. Suplimentar se oferă şi o reducere de 2 euro / lună la noile abonamente contractate.

Campania Vodafone este valabilă în perioada 19.11.2020 – 15.01.2021, iar abonamentul Netflix oferit este cel standard (cel la 9.99 euro / lună) şi poate fi activat până cel târziu pe 28.05.2021. Mai multe detalii găsiţi pe vodefone.ro/one.

Categorii: vodafone

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.