Notebook

Alături de tabletele iPad Pro 11 şi iPad Pro 12.9, cei de la Apple au mai anunţat şi noua generaţie de laptopuri Apple MacBook Air. Aceasta vine cu Retina Display, design uşor schimbat şi hardware actualizat.

Noul Apple MacBook Air are un display de 13.3 inci ce oferă cu până la 48% mai multe culori decât generaţia anterioară, o cameră FaceTime ce poate filma în format HD, un scanner de amprentă Touch ID şi o tastatură nouă denumită Butterfly cu iluminare LED sub fiecare tastă. Pentru un plus de securitate laptopul integrează cip-ul de securitate T2 ce poate cripta atât parolele şi amprentele, cât şi datele de pe SSD.

Apple a umblat puţin şi la dimensiuni, noul Apple MacBook Air fiind cu 17% mai mic comparativ cu modelul anterior. Laptopul mai dispune de difuzoare cu 25% mai puternice şi de un touchpad cu 20% mai mare.

Apple MacBook Air utilizează un procesor Intel Core i5 din a 8-a generaţie, poate fi echipat cu până la 16 GB RAM, până la 1.5 TB SSD, promite o autonomie de până la 13 ore de redare video şi include 3 porturi Thunderbolt + 3 microfoane.

Cei interesaţi pot comanda noul Apple MacBook Air începând din 7 noiembrie la preţuri ce pleacă de la 1199 dolari.

Sursa: fonearena.com

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.