Diverse

Sâmbătă de dimineață am participat la o prezentare făcută presei și bloggerilor pentru ING Card Complet. Locația aleasă a fost unul dintre apartamentele prezidențiale din Athenee Palace Hilton. 

M-am gândit că trebuie să fie o legătură pe care ING dorește a o sublinia. Au fost oferite detalii legate de ING Card Complet, un card ce se consideră că l-au conceput ținând cont de dorințele clienților.

1. Care sunt beneficiile ING Card Complet?

– zero costuri pentru administrare cont și card;

– zero costuri pentru retragerile la ATM-urile ING;

– zero costuri la depunerile ATM ING;

– zero costuri la plăți către orice cont bancar;

– zero costuri la încasări pentru orice cont bancar;

– zero costuri la internet banking ING Home Bank cu parolă, în versiunea desktop și mobil;

– zero costuri la vizualizarea soldului la ATM-uri;

– cont de economii atașat și zero costuri + dobândă pentru banii noi prin Depozit Bonus;

– zero costuri pentru portarea salariului la ING;

– card instant eliberat în bancă, perioadă de așteptare de 15 minute (nu trebuie să faci un alt doilea drum către sediul ING).

Oferta cu zero costuri este valabilă pentru cei care au un rulaj lunar în contul ING de minim 700 lei pe lună.

ING-Card-Complet-1

2. Și ce câștigă ING-ul?

Și uite cum vine și întrebarea logică de mai sus. S-a spus că ING speră că printr-un astfel de produs să atragă cât mai mulți clienți, aceștia să fie mulțumiți și în viitor să prefere a accesa alte servicii oferite de către bancă.

ING Card Complet te scapă de comisioane și oferă posibilitatea de a-ți porta salariul fără a fi nevoie să faci vreun demers în acest sens. Legat de comisioane, știți că de vreo câteva săptămâni la orice retragere din ATM ți se spune clar și comisionul aferent și în funcție de suma retrasă vorbim de 1 – 2 – 3 – 5 lei, bănuți care se adună și la sfârșit de lună vezi că pierzi câțiva zeci de lei în acest mod. Plus că multe bănci percep o taxă pentru internet banking, 5 lei în cazul meu.

Mi-aș muta salariul la ING Bank și aș deveni client al lor, dar în orășelul meu nu este un bancomat ING și sunt multe situații în care ai nevoie să retragi numerar. Dacă aș locui în București sau în alt oraș cu măcar un bancomat ING, aș deveni clientul lor.

Mai multe detalii pe ing.ro.

Articolul de mai sus nu a fost plătit. Am primit invitația și am vrut să văd despre ce este vorba, mă așteptam să fie ceva legat de zona de mobile, dar ni s-a vorbit de soluția de mai sus, un card fără comisioane inclusiv pe partea de internet banking.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.