Telefoane Mobile

Un alt zvon legat de noul iPhone / iPhone 5 a apărut pe blogurile de tehnologie din dot com. Se spune că procesorul ar fi de provenineță Samsung, cel de pe Samsung Galaxy S III sau Meizu MX quad. De fapt vorbim de un procesor A6 quad-core, în esență un Exynos 4212.

Odată cu această informație s-a spus și că telefonul Apple va ajunge pe piață din ultimul trimestru al anului, lansarea se va face chiar în Q4 2012, cel mai aglomerat trimestru al anului. Între timp va sosi și un procesor care cred că va stabili standarde noi în testele de benchmark – procesorul quad-core al Qualcomm cu Adreno 320 GPU, tehnologie pe 28nm ca și la dual-core-ul de pe HTC One S la 1.5 GHz cu Adreno 225 și va suporta LTE.

Qualcomm cred că va da lovitura și niciun procesor quad-core nu-i va sta în față. Se anunță un final de an agitat, cu multe noutăți și un iPhone care într-un singur trimestru trebuie să capitalizeze număr de unități comercializate cât pentru un an întreg.

Apple își dezvoltă produsul și nu se grăbește. Dorește să aibă acele calități care să le scoată în față, să creeze dorința de a-l achiziționa.

Sursa: Digitimes.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.