Diverse

Brandul franţuzesc ARCHOS cu prezenţă oficială în România a anunţat pentru piaţa locală două noi produse destinate mobilităţii urbane: ARCHOS Hoverboard și trotineta electrică ARCHOS Bolt.

ARCHOS Hoverboard este echipat cu LED-uri și roți fără tub, cu anvelope de 6,5 centimetri, dispune de un sistem de stabilizare automată, de două motoare de 350 w și de o baterie de 4.0 AH ce se încarcă complet în doar 2 ore şi promite o autonomie de până la 15 km. Hoverboard-ul atinge o viteză maximă de 13 km / h, are un unghi de alunecare de până la 15 grade, cântăreşte 9 kg şi poate susţine o greutate de până la 120 kg.

ARCHOS Bolt este o trotinetă electrică modernă ce poate atinge o viteză maximă de 15 km / oră și oferă o autonomie de 12 km. Trotineta are un ecran LED care le permite utilizatorilor să urmărească distanța parcursă, iar viteza maximă poate fi setată direct de pe ghidon. ARCHOS Bolt are o baterie de 4.0 AH ce poate fi încărcată complet în aproximativ 4 ore.

Trotineta electrică este confecționată dintr-un aliaj de aluminiu uşor şi rezistent (cântăreşte doar 8 kg), iar pentru siguranța utilizatorilor, modelul ARCHOS Bolt este dotat cu o frână poziționată pe roata din spate, dar și cu o frână de motor pe ghidon, care oprește instant trotineta electrică. În ceea ce privește capacitatea maximă suportată, ARCHOS Bolt susține până la 90 de kilograme.

Cele două “jucării urbane”, ARCHOS Hoverboard și trotineta electrică ARCHOS Bolt, sunt disponibile în România la prețul promo de 999 lei, respectiv 1.099 lei.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.