D-Link DCH 301 KIT Retelistica

Emil a prezentat deja câteva dintre ultimele dispozitive adăugate în portofoliul D-Link și anume routerele Wi-Fi din gama Ultra cu design deosebit. Pe lângă acestea, în cadrul târgului CES 2015 compania axată pe producerea de echipamente pentru rețele, a mai adus câteva noutăți.

Prima dintre ele este reprezentată de un dispozitiv care facilitează utilizarea altor echipamente ce țin de administrarea casei (cum ar fi camere wi-fi cu posibilitatea de înregistrare pe un dispozitiv cu conexiune USB ). D-Link Connected Home Hub se conectează la un router deja existent și are rolul de a controla în mod centralizat dispozitivele D-Link Connected Home, integrând conexiunile Wi-Fi și Z-Wave prin folosirea aplicației mydlink Home app pentru dispozitivele iOS și Android.

D-Link

D-Link HD Pan & Tilt Wi-Fi Baby Camera permite părinților să își supravegheze micuții de oriunde prin intermediul unei conexiuni WiFi, 3G sau 4G. Unghiul de filmare poate fi modificat direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Camera are 5 cântece clasice de leagăn preinstalate, dar permite și încărcarea altora prin intermediul unui card microSD.

DCS-855

Tot la CES 2015 au fost prezentate și kit-urile de securizare a locuinței DIY Security Kit – HD Edition (DCH-101KT) și DIY Security Kit – HD Pan & Tilt Edition (DCH-301KT).  Aceste kit-uri au fost concepute pentru ca utilizatorii să-și poată configura ei înșiși sistemele de securitate. Fiecare kit include trei produse: o cameră Wi-Fi, un senzor de mișcare și un senzor Smart Plug. Kit-ul oferă gratuit înregistrarea în cloud în momentul declanșării senzorului de mișcare.

D-Link DCH 301 KIT

D-Link a lansat și sisteme ce permit utilizarea prizelor de curent din casă pentru a crea o rețea de internet de mare viteză. D-Link PowerLine AV2 2000 Gigabit Starter Kit DHP-701AV poate asigura viteze de până la 2000 Mbps și se conectează la rețeaua existentă printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, dispune de tehnologia MIMO, ce permite adaptorilor să utilizeze cele mai rapide două fire dintr-un sistem normal de 3 cabluri (faza, nul și împământare).

D-Link DHP-701AV

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.