Smartphone

iHunt este partener al eMAG în sistemul Marketplace și listează peste 60 de modele de smartphone-uri, mare parte dintre ele complet necunoscute pe meleagurile autohtone. 

Xiaomi Redmi Note 3 cu 16 GB spațiu de stocare – 1150 lei;

Xiaomi Mi-4c – 1333 lei;

LeTv 1S – 1335 lei. 

LeTv 1S are un display IPS de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor MediaTek Helio X10 octa-core, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, cameră de 13 Megapixeli de la Sony și frontală de 5 Megapixeli, Android 5.1 Lollipop cu interfața eUI, dual-sim, baterie de 3000 mAh.

În magazinele chinezești îl găsiți pe la 200 de dolari / 850 lei, dar se adaugă și TVA-ul + taxele vamale. Pe de altă parte, atât cumpărat din China cât și din oferta iHunt prin marketplace-ul eMAG nu cred că se oferă cine știe ce garanție, cu siguranță nu există un flux de piese etc.

Ar fi interesant de știut dacă eMAG impune anumite standarde celor ce se înscriu în marketplace, pe partea de livrări, garanții, suport oferit clienților etc. Mă gândesc că fără reguli clare, brandul eMAG are de suferit pe termen lung în ceea ce privește percepția. Multe persoane au impresia că produsul vine de la eMAG, nu de la un alt reseller.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.