Smartphone

PC Garage și-a mărit portofoliul de telefoane Android prin modele noi de la Google, OnePlus și Honor.

1. OnePlus 7 cu 8 GB RAM și 256 GB stocare – 2599 lei;

Aș spune că avem un preț bun. OnePlus 7 în magazinul online oficial ce livrează și în România pleacă de la 549 euro, iar modelul cu 256 GB stocare costă 599 euro / aprox. 2838 lei.

2. Honor 20 Pro – 2999 lei;

Presupun că este adus pe canal oficial. Honor este o divizie a Huawei cu prezență dedicată și pe plan local, așa ar fi logic din punctul meu de vedere ca Honor 20 Pro să fie adus prin filiala autohtonă spre a se bucura de garanție și suport software așa cum trebuie.

Am fost la evenimentul de lansare internațională, la câteva zile după ce a ieșit scandalul cu Huawei și Departamentul de Stat al SUA. În mod normal, acest smartphone trebuia să fie importat în România de la început de vară. Aș spune că este un rival de One Plus (apropo, ambele sunt cu 8 GB RAM și 256 GB stocare). Teoretic, Honor 20 Pro ar trebui să fie mai bun pe partea de fotografie și în ce privește autonomia.

3. Google Pixel 3a și 3a XL;

Google Pixel 3a cu 4 GB RAM și 64 GB stocare – 2299 lei;

Google Pixel 3a XL cu 4 GB RAM și 64 GB stocare – 2599 lei;

Mi se par a fi destul de scumpe raportat la ceea ce oferă. Nu văd de ce nu ai cumpăra un OnePlus 7 în locul unui Pixel 3a XL spre exemplu. OP-ul cu specificații premium, iar Pixel 3a XL cu date tehnice cel mult de tip mid-range.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.