Smartphone

Pe site-ul Germanos am dat de trei telefoane Android ce au intrat în oferta Cosmote, prin acest lanț de magazine. Mă refer la Allview X2 Soul, Huawei Ascend G6 și LG L90.

1. Allview X2 Soul – 1499 lei fără semnarea unui contract, 576 lei cu abonamentul Cosmote Free L. Cel mai subțire smartphone din România a primit și un review detaliat.

2. Huawei Ascend G6 – 849 lei, 1 leu cu Cosmote Free L pe 2 ani de zile. Este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu conectivitate 4G. Datele hardware sunt aproape identice cu cele regăsite pe Orange Gova.

3. LG L90 – 849 lei la liber și 39 lei cu Cosmote Free L. L-am văzut pentru prima dată în cadrul MWC Barcelona 2014, iar câteva imagini, datele hardware și primele impresii sunt în spatele acestui link.

Cosmote Free L este un abonament ce impune plata a 31 euro pe lună, 1 GB cu trafic de date la viteze de până la 75 Mbps, NELIMITAT trafic de internet la viteze de până la 64 kbps, NELIMITAT la SMS-uri în rețea, SMS-uri naționale, minute în Romtelecom, minute în rețea, minute naționale și internaționale în Zona 1.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.