Smartphone

eMAG își actualizează din când în când și lista de telefoane mobile din portofoliu. În secțiunea de Noutăți le-am găsit pe Google Pixel 2 XL în varianta cu 128 GB spațiu de stocare, Xiaomi Mi Mix 2 și Ulefone Power 3. 

Google Pixel 2 XL – 5299 lei (ultimul produs în stoc);

Xiaomi Mi Mix 2 cu 64 GB stocare – 2699 lei;

Ulefone Power 3 – 1899 lei. 

Presupun că Pixel 2 XL nu este adus pe canal oficial, dar măcar ai parte de garanție din partea eMAG. M-am uitat pe un comparator de prețuri și alte magazine online îl aduc cu 128 GB la 4999 lei, iar cu 64 GB coboară și la 4100 lei (nu cred că merită diferența de aprox. 1000 lei, mai ales că fotografiile și clipurile video le urci în cloud fără limitare pe seria Pixel în ce privește calitatea, iar cei 64 GB sunt arhisuficienți pentru stocarea de jocuri, fișiere etc).

Xiaomi Mi Mix 2 s-ar putea să fie de la un partener ce-l importă oficial (ABC Data sau Ingram Micro). Sunt magazine no name ce-l listează și la 2024 lei, iar PCgarage îl aduce la 2349 lei. Mai avantajos față de eMAG.

Ulefone Power 3 mi-a atras atenția prin prisma prețului, nu știam că B-brandul chinez urcă la 1899 lei. Sunt alte magazine online ce-l aduc la 1299 lei (MarketOnline spre exemplu).

Cred că eMAG se bazează mai mult pe comisioanele ce le înregistrează pe telefoane mobile prin intermediul platformei eMAG Marketplace (mi se par ușor apatici în ce privește noutățile, chiar și pe promoții).

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.