Accesorii inteligente

Computex 2014 este locul în care Genius urmează a-și prezenta cele mai noi gadgets. Sunt trei modele pentru care ne-au sosit câteva detalii printr-un comunicat de presă.

1. Genius SP-975BT – boxă compactă cu bluetooth 4.0 încorporat, NFC. Am înțeles că este rezistentă la contactul cu apa, la praf. Este genul de boxă pe care o poți folosi în orice condiții. Autonomia este elementul cheie și mă gândesc că Genius a punctat bine și la acest capitol.

2. Genius NX-650 – îl promovează drept cel mai fiabil maus wireless. Punctele sale PRO ar fi precizia și durabilitatea, iar o baterie de tip AA ar livra o autonomie de până la 18 luni. Dispune de 1200 dopi și senzor infraroșu, design ergonomic.

3. Genius FHD300A – cameră video destinată înregistrării activităților sportive. Filmează la 1080p (1920×1080 pixeli), Wi-Fi încorporat, permite download-ul direct pe un smartphone sau tabletă.

Câteva imagini cu noile produse Genius:

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.